Скачай игры для телефона абсолютно бесплатно! А также вы сможете загрузить игры на телефон sony ericsson, Nokia, Samsung, LG и других мобильников
Бесплатные игры на телефон | программы для телефона | для Symbian

Наш Яндекс.Виджет

Список новых игр для мобильных платформ на JavaBox.net

ОпросОпрос
Марка вашего мобильника
Nokia
Sony Ericsson
Samsung
Motorola
Siemens
Fly
Другой
iPhone cool

Статистика
Rambler's Top100 Яндекс цитирования Яндекс.Метрика
МенюНавигация
Информация о сайтеО сайте
На мобильном портале 'javabox.net' вы сможете скачать множество различных новых java (ява) игр и приложений для вашего мобильника. В наше время мобильный телефон стал мощным мультимедийным устройством: послушать музыку, посмотреть фильмы и клипы, посидеть в интернете — всё это вы с лёгкостью сможете сделать при помощи вашего телефона. А приложения позволят использовать ваш мобильник на полную катушку!
***
Игры на телефон позволят скрасить ожидание или с интересом провести время на скучной паре или уроке. Для обладателей смартфонов есть раздел игр и программ на symbian. Наш архив постоянно пополняется новинками мобильного мира, поэтому заглядывайте почаще на наш проект и подписывайтесь на обновления. Вы можете скачать игры на телефон совершенно бесплатно без регистрации и смс!

  rss

Облако теговОблако тегов

Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

Вам это пригодится
Главная »


Як стати веб-програмістом?

Скачать игру Як стати веб-програмістом? на телефон бесплатно.

Як стати веб-програмістом?Статистика показує, що професії, пов'язані з комп'ютером, інтернетом і технологіями оплачуються набагато вище в порівнянні з «ручною роботою», і я зараз не про плетінні бісером, пробитті отворів перфоратором і забиванні цвяхів в балки.

 

Хорошим варіантом для справи усього життя може стати програмування. Професія нелегка, але цікава і високооплачувана. Нижче я постараюся детально розповісти про те, як стати програмістом з нуля самостійно, а також уточню, які знання і навички для цього необхідні.

 

З чого почати?

 

Перед початком пошуку інформації про те, як стати програмістом з нуля, подумайте: а чи потрібно це вам взагалі? Це питання не відноситься до тих, у кого за спиною вже є база знань, отримана на спецкурсах або у відповідному навчальному закладі.

 

Якщо вам важко давалася в школі математика та інші технічні науки, то, може бути, краще думати не про те, як стати програмістом, а як вибрати близьку по духу професію? До того ж двері вакансій, пов'язаних з інтернетом і комп'ютером, не зачиняються.

 

Наприклад, можна спробувати себе в копірайтингу, рерайтинг або контент-менеджменті, якщо у вас добре виходить писати тексти і статті. Однак якщо ви твердо вирішили розвиватися в обговорюваному сьогодні напрямку, то давайте ж розберемося, що потрібно щоб стати програмістом з нуля.

 

Розвиватися в цій тематиці можна, вибравши один з 4 представлених нижче шляхів:

 

Самостійно стати програмістом (самоосвіта).

 

Стати програмістом без освіти - не можна. Чи можна стати програмістом без отримання освіти у вищому навчальному закладі? Безумовно, так. В інтернеті існує величезна кількість всіляких курсів з програмування, які дозволяють отримати гарну освіту.

 

Причому багато з них перебувають в безкоштовному доступі, тому якщо ви на тематичних форумах вже встигли всіх дістати повідомленнями: «Хочу стати програмістом, з чого почати? А де взяти гроші? Як створити сайт? », То ось, будь ласка відповідь. Завантажуйте безкоштовні курси, вчіться, застосовуйте отримані знання на практиці, заробляйте.

 

Також в інтернеті повно різних тематичних статей для створення сайтів тернопіль чи програмування на php. Не пропадете, головне - копати глибше, ніхто вам на блюді з блакитною облямівкою нічого не подасть. Рекомендація по розробці сайтів: не беріться за все одразу. Побудуйте собі приблизний план навчання, наприклад, 1 тема по веб-дизайну в тиждень. Детально освоюйте її і не переходите до нової, що не усвідомивши до кінця всі тонкощі попередньої. Безумовним плюсом самоосвіти по створенню сайтів є факт, що ви самі будуєте програму, виходячи з того, що потрібно для досягнення конкретного результату.

 

Швидко стати програмістом за допомогою спеціалізованих курсів.

 

Необов'язково думати над тим, як стати програмістом в домашніх умовах. Отримати належні знання можна, пройшовши спеціалізовані курси в вашому місті. Як правило, подібні програми навчання захоплюють не всі програмування цілком, а дозволяють поринути в окрему вузьку тематику, вивчити конкретні технології або навички. Наприклад, за допомогою одного стандартного курсу можна від А до Я простудіювати адаптивну верстку менш, ніж за 30 днів.

 

Отримати вищу освіту в університеті

 

Цей шлях буде найдовшим. За скільки можна стати програмістом в університеті? Років 5, не менше. Не можна сказати, що у вас буде велика перевага в знаннях, адже половину освітньої програми розбавлять непотрібними предметами на кшталт фізкультури, філософії та інших наук, з викладачами яких явно не поговориш на мові HTML або Java.

 

Проте, невеликий бонус у вигляді скоринки з'явиться. Якщо ви обираєте шлях кар'єриста в компанії, тоді вона напевно стане в нагоді при влаштуванні на роботу. Однак рекомендую: якщо вже витрачаєте 5 років на цю справу, зволив походити на лекції і постаратися вичавити максимум з пропонованого навчання.

 

Стати крутим програмістом за допомогою ментора

 

Відкрито заявляю, що найшвидше зростання в кар'єрі програміста зможе забезпечити ментор. Він вкаже шлях і буде коригувати помилки, вказуючи на них пальцем, на що у викладачів у ВНЗ немає часу, адже вони займаються цілим потоком студентів. Плюс, завжди при виникненні труднощів ви зможете попросити у нього допомоги.

 

При відсутності часу ментор як мінімум порадить корисні книги або інші навчальні матеріали. Єдина заковика полягає в тому, що до нього не так просто достукатися, адже часто це суперзанятие люди, у яких і без вас повно роботи. Та й користі допомагати-то вам? Ні грошей, ні явних перспектив. Спочатку ментором може виступати більш досвідчений в цій сфері друг або знайомий.




Похожие новости:
Створення сайтів Ужгород - Seo-копірайтинг
Копірайтинг - різновид професійної діяльності, пов\'язаної з розробкою та написанням текстів рекламного і презентаційного ...
Як не помилитися і зробити якісний веб-дизайн сайту?
Із чого починається інтернет-проект для користувачів? Безумовно, з зовнішнього вигляду, а саме - веб-дизайну. Якісний веб ...
Фото та картинки для створення сайтів Тернопіль
Займаєтеся дизайном та створенням власного сайту в м. Тернопіль? Відмінно! Вже знайшли відповідні зображення? Якщо немає, ...
Контекстна реклама, створення сайтів
Почну з визначення: контекстна реклама - невелике текстове повідомлення, вписане в загальну інформацію інтернет-ресурсу і ...
Створення корпоративного сайту в Луцьку
Створення корпоративного сайту в місті Луцьк - є головним маркетинговим інструментом компанії в Інтернеті. Основне признач ...