Скачай игры для телефона абсолютно бесплатно! А также вы сможете загрузить игры на телефон sony ericsson, Nokia, Samsung, LG и других мобильников
Бесплатные игры на телефон | программы для телефона | для Symbian

Наш Яндекс.Виджет

Список новых игр для мобильных платформ на JavaBox.net

ОпросОпрос
Марка вашего мобильника
Nokia
Sony Ericsson
Samsung
Motorola
Siemens
Fly
Другой
iPhone cool

Статистика
Rambler's Top100 Яндекс цитирования Яндекс.Метрика
МенюНавигация
Информация о сайтеО сайте
На мобильном портале 'javabox.net' вы сможете скачать множество различных новых java (ява) игр и приложений для вашего мобильника. В наше время мобильный телефон стал мощным мультимедийным устройством: послушать музыку, посмотреть фильмы и клипы, посидеть в интернете — всё это вы с лёгкостью сможете сделать при помощи вашего телефона. А приложения позволят использовать ваш мобильник на полную катушку!
***
Игры на телефон позволят скрасить ожидание или с интересом провести время на скучной паре или уроке. Для обладателей смартфонов есть раздел игр и программ на symbian. Наш архив постоянно пополняется новинками мобильного мира, поэтому заглядывайте почаще на наш проект и подписывайтесь на обновления. Вы можете скачать игры на телефон совершенно бесплатно без регистрации и смс!

  rss

Облако теговОблако тегов

Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

Вам это пригодится
Главная »


Pickup-ul Mercedes GLT va fi pus în vânzare în 2017

Скачать игру Pickup-ul Mercedes GLT va fi pus în vânzare în 2017 на телефон бесплатно.

Mercedes îndrăznește să cucerească noi teritorii. Germanii se alătură segmentului de camionete cu creștere rapidă. Noile vehicule cu tracțiune integrală din clasa de o tonă vor intra pe piață în 2017. Pickup a lovit lentilele ca prototip.

 

Pentru a atinge marile obiective de prosperitate, Mercedes va trebui să-și facă partea și pe segmentul camioanelor ușoare. De aceea a lansat un pick-up de o tonă cu accesorii de lucru și de agrement. Pickup-ul Mercedes va fi disponibil în America Latină, Africa de Sud, Australia și Europa. Noua mașină nu este de așteptat să fie oferită pe piața din SUA.

 

Camion Mercedes construit pe platforma Nissan

 

„Vom intra în acest segment cu aspectul și senzația tipică a mărcii și toate atributele caracteristice ale vehiculului care asigură siguranță, confort, un sistem de conducere bun și calitate”, a declarat Dieter Zetsche, CEO al Daimler. Încă nu se știe dacă Mercedes poate lupta împotriva concurenței puternice cu un singur pick-up „confortabil”. Liniile de echipamente de înaltă calitate populare în Europa de Vest sunt doar o parte a poveștii. Celălalt este o durabilitate excelentă, mai ales pe piețe precum America de Sud și Africa de Sud, care caută camioane ușoare durabile, fără bibelouri în echipament. Chiar și VW oferă versiuni corespunzătoare ale lui Amarok.

 

În orice caz, Mercedes Pickup va concura împotriva rivalilor precum VW Amarok, Ford Ranger, Toyota Hilux, Mitsubishi L200 și Nissan Navara. Dar, în timp, va avea un avantaj cert: Ford Ranger și trio-ul de pickup-uri japoneze Mitsubishi, Toyota și Nissan au adus pe piață noi versiuni în 2015, care vor fi produse după 2020, iar Mercedes-Pickup va intra pe piață. în 2017, care devin un suflu proaspăt de schimbare.

 

Pickup Mercedes din Spania și Argentina

 

Faptul că Mercedes și-a anunțat în mod clar excluderea de pe piața asiatică poate fi văzut cu siguranță ca intenționat: ar fi dificil pentru furnizorii străini să concureze cu dominația locală a Toyota Hilux și Isuzu D-Max, în special pe piețe precum Thailanda, unde tarifele de protecţie sunt uriaşe.forţând producătorii să organizeze producţia locală.

 

Mercedes Pickup își va împrumuta platforma de la Renault-Nissan, în timp ce colaborarea Kangoo/Citan are cu siguranță un aspect diferit al caroseriei. Nissan Navara a intrat recent pe piață cu a patra generație. Motoarele vor fi cu siguranță din gama Mercedes. Fabricile Nissan de lângă Barcelona, unde se produce în prezent actuala Navara europeană, devin locul de producție. În timp ce pentru piața din America de Sud, Mercedes Pickup va ieși de pe linia de asamblare din Cordoba, Argentina. Colaborarea dintre Renault/Nissan și Mercedes planifică o producție anuală de 120.000 de unități în Spania, iar aproximativ 80.000 de vehicule sunt de așteptat să fie produse în Argentina din 2018. Designul lui Mercedes Pickup va urma noile linii ale lui GLE, după cum o demonstrează prima schiță și acum un prototip capturat.

 

Zvonurile despre o asociere între Mercedes Pickup și Nissan circulă de ceva timp, în urmă cu câțiva ani se vorbea și despre Nissan Titan ca bază pentru a concura pe piața americană cu camioane uriașe Ford, Chevrolet și Ram, dar acesta se pare că acest subiect nu mai este relevant.

 

Ce echipament off-road va fi construit în viitorul Mercedes Pickup, aparent, este încă necunoscut. Mercedes a efectuat recent o cercetare de piață în rândul cumpărătorilor germani de pick-up pentru a afla ce tehnologie se așteaptă de la un nou pick-up. Printre preferințe se numără tracțiunea integrală și tapițeria bună.




Похожие новости:
Ам Ням (Num Num)
Num Num - продолжение известных приключений Ам няма. Проведи перерезание веревки и бери еду Ам Няму. Думаешь это осуществить ...
Космический груз 351 (Space Cargo 351)
Space Cargo 351 - космическая головоломка. Действие игры происходит за пределами Земли. На космическом корабле грузовике, ег ...
Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 ...
Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 miliónov eur
Sam & Max: Hit the Road
Sam & Max Hit the Road - это классическая игра в жанре квеста, с одним из самых юмористических сюжетов среди подобных игр. В ...
Sam & Max: Hit the Road
Sam & Max Hit the Road - это классическая игра в жанре квеста, с одним из самых юмористических сюжетов среди подобных игр. В ...