Скачай игры для телефона абсолютно бесплатно! А также вы сможете загрузить игры на телефон sony ericsson, Nokia, Samsung, LG и других мобильников
Бесплатные игры на телефон | программы для телефона | для Symbian

Наш Яндекс.Виджет

Список новых игр для мобильных платформ на JavaBox.net

ОпросОпрос
Вернётесь на сайт?
Конечно gamer
Не знаю unknown
Нет nea

Статистика
Rambler's Top100 Яндекс цитирования Яндекс.Метрика
МенюНавигация
Информация о сайтеО сайте
На мобильном портале 'javabox.net' вы сможете скачать множество различных новых java (ява) игр и приложений для вашего мобильника. В наше время мобильный телефон стал мощным мультимедийным устройством: послушать музыку, посмотреть фильмы и клипы, посидеть в интернете — всё это вы с лёгкостью сможете сделать при помощи вашего телефона. А приложения позволят использовать ваш мобильник на полную катушку!
***
Игры на телефон позволят скрасить ожидание или с интересом провести время на скучной паре или уроке. Для обладателей смартфонов есть раздел игр и программ на symbian. Наш архив постоянно пополняется новинками мобильного мира, поэтому заглядывайте почаще на наш проект и подписывайтесь на обновления. Вы можете скачать игры на телефон совершенно бесплатно без регистрации и смс!

  rss

Облако теговОблако тегов

Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

Вам это пригодится
Главная »


Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 miliónov eur

Скачать игру Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 miliónov eur на телефон бесплатно.

  • Renault predal v štvrťroku 672 962 vozidiel, čo je celosvetový pokles o -25,9 % -24,6 %.
  • Príjmy spoločnosti sú 10,125 milióna USD. eur (-19,2 %) počas štvrťroka. Znehodnotenie konštantného kurzu predstavovalo -18,3 %.
  • Dňa 9. apríla 2020 sa predstavenstvo Renaultu rozhodlo neponúkať rozdelené dividendy na svojom VZ 19. júna 2020.
  • V dôsledku pandémie Covid-19 Groupe Renault v marci ukončila odporúčania na rok 2020. Dodnes nie je možné posúdiť vplyv tejto pandémie na výsledky hospodárenia spoločnosti. Skupina Renault oznámi nové pravidlá hneď, ako to bude považovať za možné.

 

Výsledky obchodovania: črty prvého štvrťroka

 

Uprostred pandémie Covid-19 sa v prvom štvrťroku 2020 globálny automobilový trh v porovnaní s prvým štvrťrokom 2019 znížil o -24,6 %. Skupina Renault zastavuje obchodovanie s cieľom chrániť svojich zamestnancov a dodržiavať opatrenia prijaté rôznymi vládami. a výrobnej činnosti vo väčšine krajín v marci a v prvom štvrťroku 2020 v porovnaní s predchádzajúcim rokom zaznamenali aj pokles celosvetového predaja o -25,9 % (672 962 vozidiel).

 

V Európe s poklesom trhu o -26,2 % klesol predaj Groupe Renault o -36,0 % (321 756 vozidiel), pričom pokles sa na konci štvrťroka výrazne zrýchlil v dôsledku odstavenia väčšiny priemyselných a obchodných podnikov spoločnosti. činnosti.

 

Značka Dacia, zastúpená najmä v rýchlo sa zmenšujúcom kanáli súkromných zákazníkov, najmä vo Francúzsku (-41,7 %), bola tvrdo zasiahnutá a jej registrácie klesli o -44,5 %. Značka Renault medzitým klesla o 32,3 %.

 

V segmente elektrických vozidiel v Európe zaznamenala značka Renault v prvom štvrťroku predaj 22 810 vozidiel s trhovým podielom 17,3 %, najmä vďaka novému Renaultu ZOE.

 

V regiónoch mimo Európy klesli tržby spoločnosti v prvom štvrťroku o -13,4 %.

 

Uprostred krízy sa novým modelom uvedeným na trh v druhej polovici roku 2019 v niektorých krajinách darilo. V Rusku zaznamenala značka Renault rast predaja o +9,2 % pri celkovom raste trhu 1,8 % vďaka úspechu spoločnosti Arkana. V Indii Triber umožňuje spoločnosti zvýšiť predaj o +3,5 % napriek poklesu trhu o -22,8 %. V Južnej Kórei vzrástol predaj Groupe Renault o +20,1 %, zatiaľ čo trh klesol o -6,8 % v dôsledku úspechu modelu XM3 uvedeného na trh vo februári 2020.

 

Výnosy za prvý štvrťrok prevádzkového sektora

 

V prvom štvrťroku 2020 boli tržby Groupe Renault 10 125 miliónov eur (-19,2 %).

 

Pri konštantnom kurze klesnú tržby spoločnosti o -18,3 %.

 

Výnosy z automobilového priemyslu bez AVTOVAZ boli 8 591 miliónov eur, čo je pokles o -21,3 %.

 

Táto zmena je spôsobená najmä poklesom objemov (-14,1 bodu).

 

Predaj partnerom bol negatívne ovplyvnený -6,1 bodmi v dôsledku prudkého poklesu výroby vozidiel a komponentov pre Nissan, Daimler a Opel.

 

Negatívny vplyv meny o -1,4 bodu je spôsobený najmä devalváciou argentínskeho pesa a brazílskeho realu.

 

Cenový efekt je pozitívny (+2,8 bodu) v dôsledku zvýšenia cien pokrývajúcich náklady na zlepšenie produktu.

 

Vplyv sortimentu a ostatných činností sa odhaduje na -1,0 bodu a -1,5 bodu.

 

AvtoVAZ prispel k štvrťročným príjmom Groupe Renault sumou 701 miliónov eur, čo je pokles o -8,6 % po vykázaní pozitívneho kurzového efektu vo výške 14 miliónov eur.

 

Mobilné služby, ktoré už boli zastúpené ako samostatný obchodný segment, vygenerovali v prvom štvrťroku 2020 príjmy vo výške 6 miliónov EUR.

 

Výnosy z financovania predaja (RCI Banque) boli v prvom štvrťroku 827 miliónov EUR, čo je pokles o -2,0 % v porovnaní s rokom 2019, najmä v dôsledku negatívneho vplyvu meny vo výške -19 miliónov EUR spojeného s argentínskym pesom a brazílskym pesom. reálny. Počet nových zmlúv o financovaní klesol o -10,4 % v dôsledku nižších predajov. Vzhľadom na priemernú dĺžku rokovaní o financovaní v produktovom portfóliu viac ako tri roky a silné obchodné výsledky v roku 2019 priemerné prevádzkové aktíva naďalej rastú (+6,1 % v porovnaní s prvým štvrťrokom 2019) a dosahujú 49,3 mld. EUR na konci marca 2020

 

K 31. marcu 2020 sú celkové zásoby (vrátane nezávislého reťazca) 660 000 jednotiek, oproti 656 000 na konci marca 2019.

 

K 31. marcu 2020 má automobilový priemysel likvidné rezervy vo výške 10,3 miliardy eur (31. december 2019: 15,8 miliardy eur).

 

Za súčasných okolností spojených s pandémiou Covid-19 a v duchu zodpovednosti voči všetkým zainteresovaným stranám spoločnosti, ktoré vynakladajú úsilie alebo pociťujú dôsledky bezprecedentnej krízy, sa 9. apríla 2020 predstavenstvo Renaultu rozhodlo, že nebude to urobiť. ponúknite dividendy. 19. júna 2020

 

Výhľad na rok 2020

 

Ako bolo oznámené 20. marca 2020 po zverejnení univerzálneho registračného dokumentu, Groupe Renault pozastavuje odporúčania na rok 2020 z dôvodu neistoty okolo pandémie Covid-19 a zatvorenia výrobných zariadení a predajní v mnohých krajinách. Operácie v krajinách, kde bezpečnostné podmienky a predpisy umožňujú a implementujú všetky potrebné opatrenia na efektívnu reakciu na obchodný dopyt.

 

Vplyv tejto pandémie na výsledky skupiny Renault je dodnes nemožné odhadnúť. Skupina Renault oznámi nové smernice hneď, ako to bude možné.




Похожие новости:
BMW a Mercedes so spoločným runaboutom na autopilota, inak to bud ...
Autoritatívna nemecká publikácia Handelsblatt vyhodila do vzduchu automobilový svet a uviedla, &# ...
Juegos de escape en vivo – ¿por qué son tan buenos?
Juegos de escape en vivo: si quieres sentir la adrenalina en carne propia, probarte en una imaginaria lucha de sobrevivencia, ...
Zan: Yasha Enbukyoku (Зан: Ияша Энбукеку)
Zan: Yasha Enbukyoku - – игра выполнена в жанре стратегии. Это настоящая классика жанра, с вытекающими отсюда действиями, ...
Неваляшка Роби (Roby Tumbler)
Roby Tumbler - это динамичная аркада-экшн с оригинальным героем по имени Роби. Этот парнишка в прикольном костюмчике еще дас ...
Не позволяй! (Nie daj sie)
Перед вами отличный файтинг в жанре экшн, с оригинальным сюжетом.Сыграть вам предстоит за сорвиголову - стильную девчонку с ...