Скачай игры для телефона абсолютно бесплатно! А также вы сможете загрузить игры на телефон sony ericsson, Nokia, Samsung, LG и других мобильников
Бесплатные игры на телефон | программы для телефона | для Symbian

Наш Яндекс.Виджет

Список новых игр для мобильных платформ на JavaBox.net

ОпросОпрос
Вернётесь на сайт?
Конечно gamer
Не знаю unknown
Нет nea

Статистика
Rambler's Top100 Яндекс цитирования Яндекс.Метрика
МенюНавигация
Информация о сайтеО сайте
На мобильном портале 'javabox.net' вы сможете скачать множество различных новых java (ява) игр и приложений для вашего мобильника. В наше время мобильный телефон стал мощным мультимедийным устройством: послушать музыку, посмотреть фильмы и клипы, посидеть в интернете — всё это вы с лёгкостью сможете сделать при помощи вашего телефона. А приложения позволят использовать ваш мобильник на полную катушку!
***
Игры на телефон позволят скрасить ожидание или с интересом провести время на скучной паре или уроке. Для обладателей смартфонов есть раздел игр и программ на symbian. Наш архив постоянно пополняется новинками мобильного мира, поэтому заглядывайте почаще на наш проект и подписывайтесь на обновления. Вы можете скачать игры на телефон совершенно бесплатно без регистрации и смс!

  rss

Облако теговОблако тегов

Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

Вам это пригодится
Главная »


BMW a Mercedes so spoločným runaboutom na autopilota, inak to bude veľmi drahé

Скачать игру BMW a Mercedes so spoločným runaboutom na autopilota, inak to bude veľmi drahé на телефон бесплатно.

Autoritatívna nemecká publikácia Handelsblatt vyhodila do vzduchu automobilový svet a uviedla, že BMW a Mercedes môžu spoločne vyvinúť ďalšiu generáciu radu 1 a triedy A. Najmenšie modely nemeckých automobilových gigantov by sa mali objaviť na trhu najneskôr v roku 2025. Nemeckí novinári navyše naznačujú, že to môže byť len prvý krok k väčšej spolupráci zameranej na autonómne technológie. Týmto spôsobom ušetria veľa peňazí, ale budú držať krok s konkurentmi a novými hráčmi z Ameriky a Číny, ako je napríklad silný Google.

 

Použitím spoločnej platformy ušetria obe spoločnosti miliardy eur.

 

Okrem toho podľa Autonews vytvoria BMW a Mercedes spoločnú spoločnosť na zdieľanie áut s názvom Jurbey. Musí konkurovať Uberu v USA a Didi Chuxing v Číne.

 

Podľa podmienok dohody sa súčasné autopožičovne spoločnosti Daimler Car2Go a DriveNow od BMW zlúčia.

 

Európske automobilky sú doslova „priložené k múru“ čoraz prísnejšími ekologickými predpismi, ktoré firmám zvyšujú náklady a logicky predražujú autá.

 

Autá sa postupne stávajú skôr luxusom ako dopravným prostriedkom, a preto sú na vine ekológovia, povedal pred pár dňami v rozhovore pre Welt am Sonntag Hans-Dieter Pöch, šéf dozornej rady Volkswagenu. Náčelník sa domnieva, že kvôli prísnym predpisom o emisiách škodlivých látok vznikajú nové sociálne problémy. Výrobu áut skomplikujú natoľko, že výrobok bude stáť veľmi veľa.

 

Pech verí, že doba, keď si kupujúci mohol kúpiť nové auto za 20 000 eur, sa skončila.

 

Len pred desiatimi dňami oznámili Volkswagen a Ford svoje oficiálne partnerstvo vo výrobe konvenčných vozidiel, pričom spočiatku sa to bude týkať ľahkých úžitkových vozidiel.

 

Volkswagen začal modulárnu platformu MLB používať už v roku 2007. V prvých rokoch sa na ňom montovali len stredné a veľké modely Audi a Porsche s pozdĺžnym uložením motora. Potom Nemci vytvorili platformu MQB pre kompaktné automobily s priečnym usporiadaním motora. Odvtedy sa modulárne platformy stali hlavným smerom vývoja všetkých modelov nielen od Volkswagenu, ale aj od iných výrobcov automobilov. Moderný modulárny dizajn vám umožňuje vytvárať na rovnakom základe stroje, ktoré majú obrovské rozdiely vo veľkosti a výkone. Audi má teda crossover Audi A4 a Q5 na rovnakej platforme spolu so sedanom A8, Bentley Bentayga a dokonca aj Lamborghini Urus.

 

Moderná platforma má spoločné dizajnové prvky a autá podobné veľkosťou a hmotnosťou. Rozsah variácií je zvyčajne dosť malý.

 

Preto majú moderné autá modulárny dizajn a využívajú niekoľko platforiem súčasne.

 

Viac ako 20 modelov môže mať spoločné časti.

 

Už pred 100 rokmi sa automobilky začali snažiť znižovať náklady používaním spoločného základu na výrobu viacerých modelov. Pri výrobe moderných vozidiel na jednej platforme je dnes možné zostaviť dokonca viac ako 20 rôznych modelov – na moderných modulárnych podvozkoch.

 

Platforma v automobilovom priemysle je spoločný súbor riešení – dizajn, dizajn a výroba, ktoré sa používajú nielen v rôznych modeloch jedného výrobcu, ale aj v rôznych triedach či značkách. Ak majú rôzne modely rovnaké motory a prevodovky, toto ešte nie je platforma. „Platformový“ prístup k výrobe znamená, že inžinieri nemusia zakaždým prepočítavať, povedzme, kľúčové prvky karosérie. Základ je pripravený vopred. To šetrí nielen peniaze, ale aj čas na vytváranie nových modelov.

 

Modulárna platforma jednoznačne stelesňuje moderný automobilový priemysel. To vám umožní rýchlo a lacno vyvíjať modely a uviesť do výroby rôzne triedy. V dnešnom automobilovom svete prežijú len veľké platformy, na ktorých sa dá postaviť široká škála vozidiel pre všetky globálne trhy.

 

General Motors začal používať niečo ako platformu už v roku 1908. Vtedy automobilka vyrába len rám, podvozok, motor a prevodovku a karosériu je potrebné objednať samostatne u inej firmy. GM bol jedným z prvých, ktorí premýšľali o tom, ako implementovať predchádzajúce inžinierske riešenia na zjednodušenie vývoja nových modelov.

 

Myšlienka poskladať niekoľko modelov na spoločnú platformu nadobudla moderné podoby v povojnových rokoch, keď sa na európskom trhu objavil Citroen 2CV. V roku 1961 Francúzi prevzali podvozok z tohto bestselleru a potom vyrobili mnoho malých áut. Citroen 2CV bol vyvinutý pred druhou svetovou vojnou a pokračoval na montážnej linke až do roku 1990.

 

V Amerike uvádza GM na trh množstvo prestížnych modelov: Pontiac LeMans, Buick Skylark, Oldsmobile Cutlass atď. Táto platforma sa nazýva Y-body. Odvtedy sa výroba celého radu modelov na jednej platforme stala pre väčšinu značiek tradíciou.

 

V roku 1978 sa zlúčili štyri značky – Fiat, Lancia, Alfa Romeo a Saab pod názvom platforma Tipo 4. Výsledkom 6-ročného spoločného úsilia boli modely Saab 9000, Fiat Croma, Lancia Tema a Alfa Romeo 164. 4 automobiloví giganti sa spájajú v oblasti strojárstva, ale dizajn modelu je veľmi odlišný.




Похожие новости:
Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 ...
Tržby Groupe Renault v prvom štvrťroku 2020 dosiahli 10 125 miliónov eur
Pickup-ul Mercedes GLT va fi pus în vânzare în 2017
Mercedes îndrăznește să cucerească noi teritorii. Germanii se alătură segmentului de cami ...
Fruit tok tok
Если вы любитель вкусных и спелых фруктов, то смелее подключайтесь к игре Fruit tok tok и получите свою долю угощений. В и ...
Малыш Ном Ном (Baby Nom Nom)
Baby Nom Nom - достаточно увлекательная головоломка, которая позволит вам играть множество часов. Малаыша Ном Ном заточили в ...
Приключения Диди (Didi's Adventure)
Didi\'s Adventure - очень хорошая головоломка с очень разными приключениями, которая реализована в старинном стиле. В роли г ...